Els llibres més venuts a l’agost a Calella

Avui hem sabut el rànking de llibres més venuts durant l’agost a la llibreria La Llopa

De ficció en català destaquen ‘Aquest deu ser el lloc‘, de l’escriptora britànica Maggie O’Farrell, ‘Argelagues‘ de la periodista Gemma Ruiz, on explica la lluita de tres dones al llarg del segle XX per obrir-se camí en el món laboral de les fàbriques tèxtils del Vallès i per tirar endavant la família.
També estan en la llista dels més venuts de ficció en català ‘La senyora Stendhal‘, una novel·la d’en Rafael Nadal, i ‘Algú com tu‘ de Xavier Bosch.

La Mar comenta el llibres més venuts: “Els llibres que més hem venut i que més han demanat la gent en català per exemple sobre tot ‘Aquest deu ser el lloc’ de la Maggie O’Farrell que és un llibre molt bonic super ben escrit sobre el que és la vida en sí, també destaca ‘Argelagues’ de Gemma Ruiz que és una novel·la costumbrista de la Catalunya central sobre l’amistat d’unes amigues. De totes maneres també ha tingut molt d’èxit la novel·la negra assassinats i distracció a tope”

La vida que aprenc‘, de Carles Capdevila, ha estat un dels més venuts des de Sant Jordi, així com els llibres d’actualitat en català ‘La gran teranyina‘, de Roger Vinton, i ‘Operació Catalunya‘, de Francisco Marco.

El llibre sobre els més de 30 anys de la vida a Euskadi sota el terrorisme ‘Patria‘, de Fernando Aramburu, és el més venut en castellà i es manté en la primera línia de venta. També destaca el llibre del cantant de  Pau Donés,50 palos y sigo soñado‘, on explica de manera particular el càncer.

Aquest mes de setembre hi ha gran llançaments literaris molt potents, com el de Paul Auster amb ‘4,3,2,1‘ que tant va sortir en català com en castellà la setmana passada. Entre els llibres que sortiran ara hi ha l’últim de Ken Follett amb la tercera part dels ‘Pilars de la terra’ que pora per títol  ‘Una columna de fum‘ on segueix amb la seva idea de novel·la històrica ambientada a l’època medieval. Més novetats, una que és prou interessant és la Tracy Chevalier l’autora de ‘La noia de la perla’ que ara ha tret un nou llibre que és diu ‘La voz de los árboles‘ que també va sortir la setmana passada. Aquest mes de setembre no oblidem que surt també l’últim llibre d’Almudena Grande que continua amb els seus episodis de la Guerra Civil. I la cinquena part de ‘Milenium‘, ‘L’home que perseguia la seva ombra’ una passada”

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *