El Centre Social Okupat La Bruna programa tallers regulars i oberts a tothom

El Centre Social Okupat La Bruna, l’antic hotel La Gaviota, ocupat des del passat 26 de desembre per un grup de joves, majoriatariament dones de Calella i Sant Pol, organitza a partir d’aquest setembre una sèrie d’activitats obertes, adaptades a tothom i de manera regular.

Com per exemple les trobades gratuïtes de Yug-Do, una barreja d’arts marcials amb yoga, o un taller per aprendre a crear fulls reciclats.

Des de la inauguració del espai alternatiu s’han organitzat les jornades de brúixes, jornades sobre sexualitat i una residència artísitica. Ara la intenció és convocar activitats de forma regular, setmanalment i que funcioni com un centre social.

Aquest matí s’ha inaugurat les trobades de Yug-Do a les 8 del matí. Aquesta disciplina combina ioga i arts marcials es practica amb una canya de bambú. Divendres es tornarà a convocar també a les 8 del matí i sí va bé es faran sessions setmanals.

Altres projectes de futur cap a l’octubre que volen programar són aquests:

 

“També començarem a fer classes de repàs, el que passa es que encara s’han de programar els horaris i també farem classes de filosofia a partir de l’octubre segurament, i també volem habilitar un espai per nens i nenes, estamos en ello encara” .

 

Per accedir a la informació de les activitats del Centre Social Ocupat La Bruna la via més directe és a través del seu Facebook.

 

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la Bruna aquí:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *