«Els Maduixots» carreguen els primers castells de set de la temporada

Els Castellers de l’Alt Maresme han bastit per primera vegada aquesta temporada 2 castells de 7 a plaça, el 3d7 i el 4d7. Ha estat aquest dissabte durant una jornada castellera a Pineda de Mar per celebrar el seu tercer aniversari.

3d7_nHa estat durant la jornada castellera que han celebrat a Pineda de Mar aquest cap de setmana. «Els Maduixots» han completat la seva actuació carregant també un 7d6 i un pilar de 5.

Els Castellers de l’Alt Maresme van estar acompanyats a Pineda de Mar pels Castellers de Badalona i els Matossers de Molins de Rei. El castell més destacat d’aquestes dues colles va ser el 3d7.

El president dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que el 3d7 l’havien estrenat a Andorra i el 4d7 a Mollet i ara s’ha fet de manera conjunta i les sensacions són molt bones.

Marc Ruiz ha parlat de la propera actuació a Calella que serà el dia 27 de maig durant el festival a favor dels refugiats. Una actuació però que encara no s’ha concretat com es farà.

Les actuacions més imminents dels «Maduixots» seran el proper cap de setmana; dissabte a la Fira de Maduixa de Sant Pol de Mar i diumenge a les fires de maig de Badalona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *