El CAP de Calella ha realitzat 46 proves PCR a pacients amb símptomes compatibles amb la Covid-19

TestPCR1

Fa un mes que es van començar a fer proves PCR als pacients dels CAP de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que presenten símptomes compatibles amb la Covid-19. A dia d’avui se n’han realitzat 192, de les quals només 5 han donat positiu. I un ha estat al CAP de Calella.

A l’ambulatori de Calella s’han fet 46 proves i una ha donat positiva. Al CAP de Malgrat també s’ha registrat 1 positiu i al de Lloret de Mar, 3.

Les proves PCR es realitzen sempre sota criteri mèdic amb l’objectiu de detectar de forma precoç els casos de Covid-19, identificar els contactes i fer-ne un seguiment per aïllar-los i evitar així un focus de contagi.

3 ingressats per Covid-19 al’Hospital de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que hi ha 3 persones ateses al Sant Jaume de Calella per coronavirus, elevant a 154 la xifra total d’ingressos des de l’inici de la pandèmia. En les últimes hores s’ha donat una alta hospitalària. A Blanes, hi ha 2 pacients ingressats.

Pel que fa al nombre de professionals sanitaris que es troben en aïllament per positiu de Covid-19, la xifra és actualment de 4.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *