Els maduixots coronen el Puigsacalm

Mentre compleixen amb la tradició de fer castells als cims catalans durant els mesos d’estiu, els membres dels Castellers de l’Alt Maresme continuen la temporada d’actuacions a les diferents festes majors de la zona. Aquest proper dissabte dia 13 a la tarda recalen a la Festa Major de Santa Susanna on estaran acompanyats dels Castellers de Mollet; i l’endemà, diumenge, a la de Malgrat de Mar on actuaran juntament amb els Xicots de Vilafranca i els Minyons de Santa Cristina. Un cap de setmana intens en què esperen poder bastir de nou els castells de 7 pisos.

FOTO MADUIXOTSI com ja és una tradició pels de la «camisa vermella» durant els mesos d’estiu, aquest passat diumenge es va bastir un nou pilar casteller en un cim de la geografia catalana. Aquest 2016 ha estat a la muntanya del Puigsacalm, a la Garrotxa. El president dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, ha explicat que aquesta és una iniciativa curiosa ja que hi ha poques colles castelleres que ho facin, tret d’algun moment puntual. Ells han apostat per fer-ho de manera regular cada estiu. Ara j pensen en la propera muntanya a coronar amb un castell.

Recordem que el 2014 els maduixots van fer l’ascensió al Puigmal; i l’any passat a les Agudes i al Turó de l’Home. Segons expliquen els membres dels Castellers de l’Alt Maresme, no hi ha constància que mai s’hagués aixecat cap estructura castellera al Puigsacalm.

Marc Ruiz ha avançat que el 24 de setembre a la Festa Major de Calella estaran acompanyats pels Minyons de Terrassa.

Abans però de la Festa Major de Calella, els maduixots actuaran a les festes majors de Tordera, Pineda de Mar i Palafolls. Tancaran temporada a la nostra ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *