L’Atsoc farà sis funcions de “Mamma Mia!” entre el 19 i el 28 de febrer del 2021

MAMMA MIA

La gran estrena de la nova producció teatral de l’Atsoc es farà el divendres 19 de febrer a la Sala Mozart. I en dos caps de setmana farà un total de sis funcions del musical “Mamma Mia!”. L’anunci no s’acompanya d’una posada a la venda de les entrades fins que es pugui concretar les restriccions que hi haurà en relació a confinaments nocturns i de mobilitat. Josep Grima, president del grup teatral calellenc, ha explicat que s’han animat a tancar dates i fer-les públiques davant l’allau de mostres de suport que han rebut d’ençà que van comunicar que es posposava el musical per la situació de pandèmia.

Grima ha assegurat que l’anunci de les noves dates de Mamma Mia! és una injecció de motivació per tota la gent de l’Atsoc, que ja planifica quan farà els assajos que la pandèmia va aturar.

Tenim molta il·lusió i estem molt motivats. Tenim dates: estrenarem “Mamma Mia!” el 19 de febrer, i tindrem funció els dies 20, 21, 26, 27 i 28 de febrer.

Se’n coneixen les dates i el lloc, la Sala Mozart, però encara han de concretar els horaris i, a partir d’aquí, es posaran a vendre les entrades. Diu Grima que s’esperaran a tenir la certesa sobre les restriccions que hi haurà durant el mes de febrer per adaptar-s’hi.

Depenent de les restriccions que hi hagi en aquell moment, de mobilitat o toc de queda, fins i tot normatiu perquè puguem fer una pausa entremig del musical, que durarà unes dues hores. No podem posar les entrades a la venda.

El president de l’Atsoc explica que s’han animat a fer públiques les dates de les funcions de Mamma Mia! per les moltíssimes mostres de suport que han rebut d’ençà que van comunicar que posposaven l’estrena. I aquesta mateixa setmana han compartit un vídeo amb una petita mostra, això sí, de noms rellevants del món de la cultura. Entre ells, Ivan Messegué, Juli Fàbregas, Jordi Díaz, Èlia Brufau, Clara Altarriba, Jaume Casals, Clàudia Benito o Ada Parellada.

El que es manté respecte edicions anteriors és la determinació de destinar tots els beneficis que es recaptin a través de la venda d’entrades a la causa de la Marató de TV3. Aquest any és la Covid-19.

La nostra raó és la Marató de TV3 i el mantenim. No sabem quines activitats es faran i fa basarda pensar que la solidaritat pugui quedar aturada, no ens ho podem permetre.

L’any passat i gràcies a l’èxit rotund de Boig per tu, amb sold out a pràcticament totes les representacions del musical, l’Atsoc va fer una donació de més de 10.000 euros a la bossa comuna de Calella per La Marató; pràcticament la meitats dels diners recollits en tots els actes i activitats que es van celebrar el desembre del 2019 per contribuir amb la investigació de les malalties minoritàries.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat