Els Maduixots tanquen l’any amb una actuació castellera a Calella

Imatge d'arxiu

Calella acollirà la segona diada dels Castellers de l’Alt Maresme, el diumenge 29 de novembre. És l’actuació amb la que tancaran l’any i per la qual estaran acompanyats de dues colles del país. Durant la jornada castellera, els ‘Maduixots’ aprofitaran per vendre el seu calendari del 2016, il·lustrat amb fotografies espectaculars de construccions fetes en llocs emblemàtics del territori.

Els Castellers de l’Alt Maresme presentaran en societat aquest dissabte a Pineda de Mar (Centre Cultural i Recreatiu, 11.30h) el seu calendari del 2016, amb fotografies preses per un drone en espais emblemàtics i singulars del territori. El cap de Colla dels Maduixots, Marc Ruiz, ha assegurat que el resultat és espectacular i, en declaracions al programa Bon dia, ha avançat quin és l’entorn de Calella escollit. “El pilar està bastit just al costat de la torre del Far i es pot veure una perspectiva aèria de tota la façana litoral de Calella. És una nova imatge que a qualsevol persona de Calella i de l’Alt Maresme per extensió li pot fer il·lusió tenir-la a casa”, ha assegurat Ruiz.

Una construcció alçada únicament per fer la fotografia i que il·lustrarà el mes de desembre del calendari casteller, que ja s’ha posat a la venda al preu de 10 euros. Hi ha diverses vies per aconseguir-lo: a través de l’enllaç habilitat a la web de la colla, a les botigues que han demanat fer-ne distribució -de moment no n’hi ha cap a Calella-, i també durant les jornades castelleres.

A la ciutat, per exemple, se’n podran comprar el diumenge 29 de novembre, amb motiu de la segona diada dels Castellers de l’Alt Maresme. S’hauran complert dos anys d’ençà de la seva constitució i ho celebraran amb l’actuació que els serveix per tancar l’any. “Sent la nostra diada voldrem portar els millors castells”, ha avançat el cap de colla dels Maduixots, qui ha avançat que els acompanyaran els castellers de Castelldefels i de Sant Feliu de Llobregat.

El cap dels Maduixots no descarta estrenar un castell nou durant la seva segona diada, però mantenint l’objectiu de consolidar la gamma de 7. Fa 15 dies a Girona, per les Festes de Sant Narcís, van descarregar amb èxit el 4d7 i el 3d7. Amb el temps, diu Marc Ruiz, ja es plantejaran tirar endavant estructures més complexes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *