Els mítics The Original Wailers a Calella amb Cultura Viva

El festival Cultura Viva que es celebrarà l’11 de juliol a Calella portarà els The Original Wailers, el grup format per Al Anderson un dels guitarristes de Bob Marley.

L’entitat Cultura Viva prepara per al pròxim 11 de juliol a la platja de Garbí i davant del Monument a la sardana, un festival amb dos espais de música reggae i molt més. Els concerts gratuïts estaran acompanyats d’una paella solidària per dinar i el sopar a càrrec de la Morra. Albert Cisa, organitzador del festival Cultura Viva, ens detalla les activitats.

A la zona Ironman que és la part grossa del festival, hi ha l’escenari a la platja i des de les 15h hi haurà música ambient. De 12 a 17h a la sardana, paella popular per dinar, música i exhibició de graffiti. I de les 15h fins a les 2 de la nit el festival estarà obert amb diferents artistes.
A les 11.15h els The Original Wailers, després Slashe de Jamaica i la selecció musical amb vinil original de Sound System FM, Dimas Selector, Dance Crasher Sound i Kingtana King. I el sopar es farà a la zona del festival.

Han apostat fort amb el cap de cartell que són els The Original Wailers, per col·locar la cultura al capdavant i superar l’estigmatització que té el gènere de Reggae amb un ambient obert, sense discriminació per raons de sexe, raça, ni religió.

És la banda que va formar, Al Anderson, el guitarrista que va fer les gires de Bob Marley des del 75 al 81. És fan totes les cançons originals i més conegudes de Bob Marley, és un concert molt dinàmic. No trobaràs una cançó que no hagis escoltat mai i a part, en fan d’altres perquè són els guanyadors del 2013 dels grammys. És una banda solida i el cantant té una veu preciosa.

En el seu 5è aniversari esperen superar les mil persones gaudint de la música en directe, la cultura, la música negra i jamaicana en l’espai privilegiat com és la platja.
Amb el projecte que s’ha construït durant aquests anys, volen marcar la diferència.

Nosaltres la intenció que tenim és, muntar una nova eina de promoció econòmica que no només sigui per generar diners per seguir fent la feina de promoció econòmica. Si no que s’hi puguin implicar altres entitats. Entitats del tercer sector, solidàries, juvenils, culturals d’altres àmbits… Nosaltres el que volem fer l’any que ve és, si això va bé, que una part del festival es dediqui en temes solidaris.

Aquest festival, diu Cisa que pretén fer “gaudir de la cultura de manera gratuïta amb música diferent i amb una banda internacional com són els The Original Wailers”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *