Elena Gadel: “Vaig néixer per cantar”

Aquest divendres s’obre una nova edició del NEC, el festival artístic que banyarà de música diversos espais de Calella. La cantant i actriu Elena Gadel inaugurarà la programació amb un concert de presentació del seu darrer disc, “Delicada”, a les 22.00h. Les entrades es poden comprar de forma anticipada al portal promocioartistesimusics.com al preu de 8 euros.

Gadel explota la seva vocació interpretativa dalt dels escenaris i també a la petita pantalla. Ara se la pot veure a la sèrie de la televisió catalana Com si fos ahir, però el seu nom va associat als principals musicals que s’han representat a Catalunya en els últims anys: de Mar i Cel a Cabaret, passant per Grease o El petit príncep.

Ho ha compaginat sempre amb la música, la seva gran passió.

Estic treballant en una sèrie de televisió i estic fent concerts, he fet musicals que és complementari, però jo vaig néixer per cantar, ho tinc molt clar, i per interpretar les cançons. Potser va de la mà. Si no interpretes les cançons que fas, per molt bona veu que tinguis, tampoc arriba enlloc. M’agrada molt tot, però necessito cantar.

En una entrevista al programa La Ciutat, Gadel ha parlat del disc que presentarà en concert a Calella, aquest divendres al Far i dins la programació del NEC 2019. És una compilació de cançons que ha escrit i composat ella mateixa, amb la producció de Toni Pages. Amb aquest àlbum trenca una tendència a cantar a la pena i al desamor, que admet és el que la segueix inspirant.

M’agrada molt cantar a la pena del desamor, a la buidor, a l’absència, al drama de deixar i ser deixada. A la desesperació que provoca. Després també tinc cançons boniques i alegres, però la inspiració m’arriba quan estic enfadada o tinc pena. Però el disc Delicada és molt positiu, t’obre molt els ulls.

I creu que el Far serà un molt bon lloc per potenciar el to de les cançons d’aquest quart disc. “M’agrada cantar petit, i en directe encara més”, ha dit Gadel, que aterrarà aquest divendres a Calella per oferir un acústic.

Les entrades anticipades es poden comprar a promocioartistesimusics.com al preu de 8 euros.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Elena Gadel:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *