Els musicals omplen l’agenda cultural de Calella

"Hores d'amor" es representa els caps de setmana a l'Orfeó (Foto: Joventut Artística)
"Hores d'amor" es representa els caps de setmana a l'Orfeó (Foto: Joventut Artística)

“Hores d’amor” de Joventut Artística i “Mamma Mia!” de l’Atsoc són els dos espectacles que el públic calellenc podrà veure en les pròximes setmanes a les sales de teatre de la ciutat. Una aposta de teatre amateur amb segell de qualitat, que implica molta gent dalt i darrere l’escenari, i que aporta un plus a l’agenda cultural de Calella. Aquest darrer cap de setmana es va estrenar la producció de la renovada Joventut Artística i amb molt d’èxit.

Hores d’amor és l’adaptació que Joventut Artística ha fet del famós musical Rent, amb la direcció de Pau Noheras, Núria Grima a la direcció musical i Laia Ferrer a les coreografies.

Excel·lent acollida en el primer cap de setmana de representacions del musical de Joventut Artística, que ha tingut només tres mesos per treballar una obra on pràcticament tots els números són cantants. Hores d’amor és un homenatge a la llibertat i a la superació personal. Explica la història d’un grup de joves bohemis que lluiten per tirar endavant a l’Alphabet City novaiorquès de principis dels anys 90, per aconseguir l’acceptació social mitjançant el seu art i sota la constant amenaça de la sida.

Pau Noherasa la direcció, Laia Ferrer a la coreografia i adjunt de direcció, i Núria Grima, com a responsable de cant, s’encarreguen de guiar al grup d’intèrprets encapçalats per Aïda Martinez, amb Pau Noheras, Ester Boquer, Xavi Roig, Ivan Montes, Lupe Jiménez, Eliana Carboneras, Cora Vergara i Josep Maria Grima.

El musical es podrà veure tots els caps de setmana de novembre, els divendres i dissabte a les 22.00h, i els diumenges a les 18.30h. Les entrades costen 12 euros, amb tarifa reduïda per als socis i sòcies de Joventut Artística. Es poden comprar online i a finestreta, 45 minuts abans de l’espectacle.

L’Astoc ha anunciat la data d’estrena de l’esperat “Mamma Mia!” que van començar a preparar molt abans de la pandèmia.

El musical de l’Atsoc basat en les cançons d’ABBA es podrà veure a la Sala Mozart a partir del 4 de desembre. La història es presenta més còmica i gira al voltant del personatge de Sophie, una noia que ha crescut en una petita illa grega, educada per una mare rebel i poc convencional, que mai li ha volgut revelar la identitat del seu pare. Quan sembla que està a punt de descobrir-ho, coincidint amb el seu casament, de sobte, apareixen tres candidats.

Mamma Mia! està dirigit per Josep Grima, amb coreografies de Jana Torres i Carla Famada, Gerard Torruella a la direcció d’intèrprets, Dani Fuertes a l’adaptació musical i Laura Contreras com a responsable de cant. És un espectacle íntegrament en català i amb música en directe, que posa dalt l’escenari un grup nombrós d’actors i actrius que interpretaran les cançons més mítiques del grup suec, que després de 35 anys ha tornat a llançar un disc.

actors Mamma Mia!

L’estrena es farà el divendres 4 de desembre a la Sala Mozart. Les següents funcions estan programades per als dies 5, 6, 8, 10, 11 i 12 de desembre; amb entrades a la venda al web teatresolidari.cat al preu de 12 euros. També s’ha habilitat una fila 0 per fer aportacions per a La Marató.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat