Els paradistes del Mercat Municipal sortejaran vals de compra per Nadal

mercat

L’1 de desembre arrencarà la campanya comercial de Nadal que ja fa uns anys posen en marxa els paradistes del Mercat Municipal, i que consisteix en el sorteig de vals de compra entre els seus clients. Un premi a la fidelització que els paradistes complementaran per festes de Nadal amb una nova edició de la Nit de Tapes. Serà el 10 de desembre i tornarà a participar-hi l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

Cèlia Romero, de la parada Fem Salat de venda de llegums, plats cuinats, pesca salada i conserves, ha explicat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV que el sorteig es farà el divendres 23 de desembre a les 12 del migdia.

“Cada paradista prendrà nota del nom i el telèfon del client, els ajuntarem tots pel sorteig. Hi haurà un val de compra de 100 euros i dos de 50 euros, cadascun”, ha detallat.

La campanya s’allargarà fins el 22 de desembre i l’endemà es farà el sorteig, a les 12 del migdia al Mercat municipal de Calella.

Per Nadal, la quarta Nit de Tapes

Va néixer amb l’objectiu de dinamitzar i obrir el Mercat Municipal de Calella a un altre target de compradors. Compta edicions per èxits, i la quarta tindrà lloc el dissabte 10 de desembre, a partir de les set del vespre.

La Nit de Tapes al Mercat Municipal es marca el repte d’omplir tots els taulells de les parades amb una oferta gastronòmica variada i basada en producte fresc i de temporada.  “Amb El Nou Bar del Mercat, Fruites i Verdures Cal Xoi i Fem Salat intentarem omplir els llocs on no hi ha paradista i vindran a col·laborar els Amics i Voluntaris de l’Hospital, que hi han sigut en totes les edicions”, ha explicat Romero. “Tenim moltes ganes d’atraure el públic jove, que entre setmana costa”,  ha afegit.

Un discjòquei posarà música ambient a la Nit de Tapes del Mercat Municipal, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat