El grup promotor i la CUP intensifiquen la campanya perquè Calella tingui platja de gossos

Parades informatives, bustiada i un concert com a acte final, encara per confirmar. És la campanya que preparen el grup promotor de la consulta i la CUP per fomentar la participació i per demanar que la ciutadania avali la modificació de l’ordenança municipal que ara prohibeix l’accés dels animals a la platja entre els mesos de maig i octubre, durant la temporada de bany. Ho faran amb la col·laboració puntual de Calella en Comú i Esquerra, que ha llançat una campanya pròpia també demanant el sí a les votacions que tindran lloc el diumenge 3 d’abril.

El portaveu del grup promotor i membre de l’assemblea local de la CUP, Xavi Nogués, ha anunciat les activitats que promouran per fomentar la participació i demanar el vot favorable a la consulta sobre la platja de gossos. Ha especificat que algunes ja les tenen confirmades i altres que encara ha d’autoritzar la comissió de seguiment del procés, que penja de l’àrea de Participació de Cindy Rando i que està integrada per tècnics municipals.

Farem una bustiada de 6.500 flyers per totes les cases de Calella, esperem que l’Ajuntament també en faci difusió. En tot cas, nosaltres intentarem arribar a tot arreu (…) Demà dissabte muntarem parada informativa al carrer Església amb Sant Josep, de 17 a 20h; i diumenge al Passeig Manuel Puigvert, d’11 a 14h. El dia 2 tenim previst fer un concert, si la comissió de seguiment ens autoritza.

Parades informatives:
? Dissabte 26 de març, de 17 a 20h, Església cantonada amb Sant Josep
? Diumenge 27 de març, d’11 a 14h, Passeig Manuel Puigvert

Nogués també ha opinat –ha dit a títol personal– sobre la difusió institucional que està fent el consistori de la convocatòria de consulta popular no referendària.

Qui ha de posar els mitjans perquè la consulta prengui força és l’Ajuntament. La regidora Rando intenta agilitzar els temes, però des de l’Ajuntament s’està fent poquet. Res més que quatre cartells i un espai per Ràdio Calella TV, a més d’un bàner a la pàgina web municipal que dona poca informació.

Per a la consulta, hi haurà dos punts habilitats per a la votació: l’Ajuntament Vell i l’Escola Freta. Les persones que estiguin inscrites al cens de la convocatòria –encara no s’ha donat la xifra de persones que hi podran participar– ho podran fer indistintament en qualsevol de les dues seus, de nou del matí fins a les vuit del vespre. Aquella mateix nit es farà públic el recompte definitiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *