Els partits polítics valoren la Festa Major i la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Després de la celebració de la Fira de Calella i l’Alt Maresme i de la Festa Major, hem volgut conèixer les valoracions polítiques dels grups amb representació al consistori.

Per part d’ICV, Sebastián Tejada considera que es tracta d’una fira comercial però amb poc èxit comercial. Ha destacat que no es dóna protagonisme al comerç local.

El tinent d’Alcaldia del PSC, Josep Torres, ha posat de relleu la particularitat del monogràfic i el caràcter de la Fira, enguany destacant que Calella és denominació d’origen. Ha afirmat que si les coses funcionen, és millor no tocar res.

El president del PDeCAT, Marc Buch, ha assegurat que la Fira és tot un èxit, on s’ha donat el protagonisme a l’enoturisme i al producte de proximitat. Ha qualificat la Festa Major d’excel·lent.

Cristina Gómez, portaveu d’ERC, creu que el monogràfic és una part ja consolidada de la Fira, però que ha perdut l’essència. Des d’ERC, consideren que cal treballar el teixit associatiu de la ciutat i que és el moment de fer una valoració i replantejar la Fira.

La CUP i el PP no han volgut fer, pel moment, valoracions sobre la Fira i la Festa Major.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *