Els taxistes fan les paus i comencen de nou en un sol col·lectiu

Finalment, després de tres anys de tibantor i males cares, les dues associacions de taxis que hi havia a Calella han “fumat la pipa de la pau” i s’han unit. Ara es diuen Auto-Taxi El Far de Calella.

La nova associació neix amb la voluntat de començar de nou, evitant errors del passat i deixant enrere polèmiques i males pràctiques. S’aparquen els retrets i es persegueix una única idea: donar un servei de taxi de qualitat a la ciutat de Calella.

Pere Galera, president d’AutoTaxi El Far de Calella, i Francisco Pérez Guardia, vice-president, han explicat que la nova entitat agrupa 26 cotxes, del total de 28 que hi ha a la ciutat. La llicència 1 i 18 estan fora de l’associació perquè són els taxis conduïts per les persones que van generar la polèmica. “Els altres dos senyors que van provocar tot el conflicte han quedat exclosos de l’associació. Tots estem d’acord, exceptuant aquestes dues llicències que si que estan fora de l’associació. Ells no conten per l’associació per res. Aquests em sembla que no podran entrar mai a l’associació“.

Des de l’àrea de Seguretat, Convivència, Mobilitat i Serveis Públics, dirigida pel tinent d’alcalde Albert Torrent, es va fer la mediació entre les dues associacions. Una tasca que els taxistes han agraït i ressaltat, destacant la bona predisposició del tinent d’alcaldia a reunir-se amb ells i desencallar la situació. “Per mediació del senyor Albert Torrent, de l’Ajuntament de Calella s’han fet unes quantes converses i hem arribat al punt de fusionar i estar tots junts en aquesta associació. Per mediació de l’Ajuntament, a la sala de la Policia, després de tres o quatre converses vam arribar a l’acord de començar de nou tots“.

El servei de taxi es presta amb total normalitat per a l’usuari. Se’ls pot trucar per telèfon -93 161 31 02 o 682 553 388-  o anar-los a buscar a una de les cinc parades que tenen estipulades: l’Estació, Rierany dels Frares, Hospital, Gasolinera i Riera Capaspre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *