Els veïns de Can Carreras demanen que es mantingui el patrullatge policial diari per dissuadir als lladres

can carreres web

Els últims robatoris en cases habitades de la urbanització de Can Carreres ha fet saltar l’alarma entre el veïnat, que ha activat un grup de whatsapp tancat per estar comunicats entre ells i informar-se de qualsevol incidència que hi hagi al barri. A resultes d’això, van adreçar-se a l’Ajuntament de Pineda de Mar per reclamar una major presència policial i sembla que està donant els seus fruïts. Amb tot, els veïns insisteixen ara que cal que es mantinguin les rondes policials.

Clara Navas, representant dels veïns, reivindica tenir el mateix tracte que la resta dels barris del centre de Pineda de Mar i de Calella també en l’àmbit de la seguretat.

Tornem a tenir presència policial a diari, i volem que es mantingui i que se’ns consideri com un barri més (…) És cert que hi han hagut incidències, però potser les mateixes que hi ha al poble o fins i tot menys. El cas és que amb el grup de whatsapp que hem creat entre els veïns tenim més informació del que passa.

Navas ha referit un total de tres entrades en cases habitades de Can Carreras, com a incidències més destacades dels últims mesos. El que més els preocupa és que puguin acabar sent ocupades.

Segueixen el mateix patró: accedeixen a la vivenda i roben tot el que poden, posteriorment fan canvi de panys amb intenció de fer-ne l’ocupació o vendre les claus. La intenció és robar i després ocupar.

Els veïns de Can Carreras expliquen que s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Calella però no per exposar-los la seva procupació en termes de seguretat, que reivindiquen és responsabilitat de Pineda de Mar. Clara Navas ha dit que amb Calella han parlat d’altres assumptes que esperen es realitzin abans d’acabar l’any.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *