Emili Pérez es mostra decebut i “escamat” amb el procés d’elecció del Síndic Municipal

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Decebut per no haver estat informat de cada un dels passos que s’han seguit per escollir al Síndic Municipal i «escamat» perquè no veu clar com s’ha desenvolupat el procés i perquè ningú ha confiat en ell per votar-lo.

A la tertúlia del programa La Ciutat, Pérez ha assegurat que no ha tingut cap informació oficial per part de l’Ajuntament després de la presentació de les tres candidatures –Sílvia López, Josep Barri i el propi Emili Pérez– al Consell Municipal de Convivència i Participació que es va celebrar el passat mes de febrer.

De res, de res. Em van avisar per anar a defensar la meva candidatura i a partir d’aquí no n’he sabut res mes, ni tan sols se qui va guanyar, ho se per informacions de premsa. Estic decebut en el sentit que si jo faig un esforç altruistament, generós, de dedicar el meu temps i la meva experiència i coneixements al servei de la ciutat d’una forma absolutament desinteressada, que mínim que em vagin informant de tot el procés. Mínim. Que no me n’hagi d’assabentar per la ràdio perquè algú m’ha dit que la ràdio ha dit i jo hagi d’anar a buscar la web de la ràdio per saber-ho.

Pérez ha afirmat que va conèixer el resultat de la votació a través de Ràdio Calella TV. Sílvia López, de la qual avui hem conegut que serà nomenada Defensora de la Ciutadania al Ple Municipal del dilluns 16 d’abril, va aconseguir 27 vots, Josep Barri en va treure 2 i Pérez no en va rebre cap.

En la presentació de tres candidats, n’hi ha un que en treu dos, una altra en treu 27 i un altre en treu 0, vull dir, tanta diferència hi ha? M’escama, m’escama que no hi hagi ningú que digui l’Emili Pérez té un saber estar d’aquests temes polítics o d’aquests temes administratius que potser podria anar per aquí. M’escama perquè ningú m’ha donat una explicació, ningú ha dit això ha anat així i el que es buscava era aquest perfil.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *