Emilio Gallego vol més colla per als Gegants de Calella

Presentació del nou cap de colla en l'assemblea anual celebrada diumenge
Presentació del nou cap de colla en l'assemblea anual celebrada diumenge

El nou cap de la Colla de Geganters i Grallers de Calella ha passat aquest matí pel programa “La ciutat”, l’endemà d’haver rellevat en el càrrec a Francesc Subirana. Vinculat a l’entitat local des de fa poc més d’un any, Gallego arriba amb ganes de sumar-hi nous geganters, petits i grans, i garantir presència a quantes més trobades millor.

Gallego ha dit que la colla calellenca necessita portadors. Ha parlat del compromís de la nova junta amb tirar endavant l’activitat i de la satisfacció que n’obtenen.

“Realment falten portadors, perquè en algunes sortides arribem a ser dos o tres. Però creiem que ho podrem anar solucionant (…) És un compromís sí, hem de fer moltes coses i treballar molt, però després quan fas una sortida o organitzes una festa al poble ho acabem disfrutant”, ha dit Gallego.

Com feia Subirana la setmana passada, quan deia que era un dels grans èxits de la seva junta, també el nou cap de colla ha destacat la il·lusió i l’empenta dels petits geganters.

Quant a projectes de futur, Gallego ha avançat que valoren la possibilitat de fer una tirada de samarretes de marxandatge. “En tenim la idea. I si tot va bé tindrem paradeta per Sant Jordi, amb la idea d’engrescar a tothom”, ha afegit.

La Colla de Geganters i Grallers de Calella prepara per aquest any una sortida a Mallorca.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat