En marxa el Campus Internacional de tennis taula

Imatge promocional del Campus Internacional de tennis taula
Imatge promocional del Campus Internacional de tennis taula

Ja està en marxa un nou Campus Internacional ZonaTT Butterfly de tennis taula. Més de 40 jugadors provinents de diferents països europeus com ara Bèlgica, Grècia, Finlàndia, Escòcia, Anglaterra o Suïssa, entre d’altres, es donen cita a Calella des d’avui i durant dues setmanes a la novena edició d’aquest campus que acull les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella. Enguany però, les obres a la fàbrica Llobet-Guri afecten al desenvolupament del campus.

Segons l’entrador del campus, Joaquim Mallorquí, a més de les dues setmanes d’aprenentatge i convivència, el campus serveix de preparació per a la temporada. Vénen els millors jugadors d’Europa que es preparen aquí. Enguany també hi ha un palista belga que té moltes opcions de fer medalla als Jocs Olímpics de Rio en la seva categoria de paralímpics.

El campus inclou el torneig IX Open Internacional ZonaTT de Calella en categories Absoluta, Femenina, Infantil, Veterans, Territorial i No federats que se celebrarà el cap de setmana del 30 i 31 de juliol. Es tracta, segons Mallorquí, d’un Open ja clàssic en els tornejos d’estiu amb molt nivell i que dóna premis de fins a 5000 euros. Fins a 120 jugadors participaran al torneig, entre d’ells, diversos palistes internacionals. A la tarda del diumenge es disputarà l’innovador IX Triopen de Calella, competició espectacular per eliminatòries directes a 3 punts. Quim Mallorquí parla d’espectacularitat al referir-se al Triopen calellenc.

Afectacions per les obres a la fàbrica Llobet-Guri

L’entrador d’aquest important campus internacional de tennis taula ha destacat però que les obres d’adequació que s’estan fent a la fàbrica Llobet-Guri per acollir l’Escola Doctor Carles Salicrú han tingut conseqüències directes sobre el campus ja que han perdut una línia de taula, és a dir, han hagut de dir no a 8 jugadors i reestructurar la prova.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat