Els nedadors alevins i infantils del CN Calella segellen una brillant jornada de lliga a Sant Adrià

Equip de relleu infantil del CN Calella
Equip de relleu infantil del CN Calella

Els infantils Júlia Jiménez, Pol Brunet, Núria Vilardebó i Mar Puigvert van quedar primers a les diferents proves que van disputar, i que juntament amb l’actuació de la resta de nedadors de l’equip calellenc certifiquen la seva gran progressió. El de relleus 4×100 estils femenins A va encapçalar la prova, l’equip B va quedar segon; i el relleu masculí de 4×100 lliures també va quedar en segona posició.

A les proves individuals alevines, destacar la primera posició del nedador calellenc Eric Medina als 1.500 lliures, amb un temps de 18.19:28. La prova de fons femenina eren els 800 lliures, amb podi calellenc. Paula Martín va quedar en primera posició, Nora Quilez, segona; i Abril Estragué, tercera posició.

L’altra prova de la jornada alevina van ser els 100 crol, que va comptar amb la participació de més de 30 nedadors calellencs. Paula Martínez va ser primera de la categoria femenina; mentre que el primer calellenc en categoria masculina va ser Èric Medina, segon de la classificació.

Els relleus 4×100 estils masculins també va confirmar la progressió dels nedadors del CN Calella, que van ser primers. En categoria femenina, l’equip calellenc va acabar en segona posició.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat