En Quirze i la Minerva participaran a la cercavila de Festa Major de Campos, a Mallorca

Serà aquest diumenge i ho faran acompanyats dels gegantons i dos capgrossos, en Pau i el Mastegamosques. També de la Pubilla i l’Hereu de Calella, que van ser proposats per la Colla de Geganters i Grallers de Calella. Aquesta és una de les comptades ocasions en què els Gegants de la Ciutat surten de Calella: van acudir a les festes de la Mercè de Barcelona del 2016 i quan poden a les Ciutats Geganteres.

Una quarantena de membres de la Colla de Geganters i Grallers de Calella participaran a la sortida que s’ha organitzat per retornar la visita que el grup de Campos va fer amb motiu de la Fira del Món Geganter que es va celebrar aquí l’any 2010. Ho ha explicat Emilio Gallego, el cap de colla, en una entrevista a l’Info Migdia.

És una qüestió de cordialitat. Normalment retornem la visita però fins ara no ho havíem pogut fer, encara que fa vuit anys que va ser la Fira del Món Geganter.

El cap dels geganters ha explicat que una quarantena de membres de la colla es desplaçaran a Campos, entre els quals hi ha la Pubilla i l’Hereu de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *