ERC Calella demana transparència al govern a l’hora d’ajudicar els plans d’ocupació

Esquerra demana saber, des de bon començament, quants llocs de treball s’oferiran i quina durada tindrà cada contracte. També volen conèixer quins perfils professionals es sol·liciten i quins requisits hauran de complir els aspirants a les feines.

Esquerra Republicana de Calella celebra l’arribada dels prop de 191.000 euros de la Diputació de Barcelona per tirar endavant plans d’ocupació durant el 2016 que permetran una propera contractació de ciutadans, però demana que el procés sigui transparent i obert.

La portaveu d’Esquerra Republicana, Cristina Gómez, ha apuntat també que aquests plans d’ocupació han de servir també, en certa mesura, per formar a gent que, un cop acabat el pla, pugui trobar feina en sectors econòmics actius. Gómez: “Cal fer una reflexió prèvia que passa per analitzar cadascuna de les places i amb quins perfils volem cobrir-les. I a més a més aquest pla està fet amb la perspectiva de poder posar diners per formar persones que després puguin inserir-se laboralment en ofertes molt concretes que el territori ja estigui oferint, per tant és important tenir-ho en compte. No vol dir, necessàriament, que s’hagin d’abocar tots els diners en això, però si que una part d’ells es pot destinar a aquesta finalitat”.

Per últim Esquerra Republicana demana un treball transversal entre les àrees de Promoció Econòmica i Serveis Socials a l’hora d’adjudicar les places, per tal que es pugui donar una ocupació a persones que tinguin dificultats econòmiques.

Cristina Gómez ha dit que, al seu entendre, els plans d’ocupació haurien de ser per un mínim de mig any, i amb un sou al voltant de 1.000€, sempre en funció del nombre d’hores contractades i el perfil requerit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *