ERC Calella es va abstenir en la votació de Soufian Laroussi com a president de Gestvia

gestvia

Esquerra Republicana Calella no va voler posar entrebancs al nomenament de Soufian Laroussi com a president de Gestvia. No obstant això, van decidir abstenir-se com a forma de protesta per les formes de procedir del Govern, del qual diuen que no actua amb transparència.

Xavier Ponsdomènech va parlar sobre la decisió del seu partit d’abstenir-se en la votació de Soufian Laroussi com a president de Gestvia. Els republicans, conscients de la importància de tirar endavant aquesta votació, van decidir no votar en contra, per no posar entrebancs en les gestions de l’empresa municipal Gestvia, sobretot amb el tema de l’aparcament de l’Hospital de Calella.

L’abstenció d’Esquerra és causada per la renúncia de Guillermo Gomis com a vicepresident de l’empresa municipal i el posterior nomenament d’Albert Torrent per aquest mateix càrrec, sense previ avís, i del que diu que va agafar a tothom per sorpresa. Ponsdomènech denuncia que tot això estava preparat i per això van decidir abstenir-se.

En aquest consell de Gestvia, amb aquest esperit de responsabilitat i de no posar entrebancs nosaltres anàvem a votar a favor, però quan vam veure tot l’enrenou vam decidir utilitzar l’abstenció, que no era cap entrebanc, perquè es veiés una actitud responsable per part d’Esquerra Republicana, i la denúncia que ja vam fer palès durant el consell, que aquestes no són maneres de gestionar un consell d’una empresa municipal com és Gestvia.

El cap de llista d’Esquerra assenyala que aquest govern peca de manca de transparència i que són moltes les accions que s’han fet per lliure sense comunicar-ho al consell d’administració. Ponsdomenech argumenta que com a membres de Gestvia tenen dret a tenir tota la informació i admet «estar cansat d’aquest despotisme».

Estem cansats de la manera de fer i aquest despotisme a l’hora d’actuar i de fer les coses en un Consell d’Administració que com a consellers tenim dret a saber com es gestiona l’empresa municipal. Per exemple, fa pocs dies es va anunciar que l’aparcament dels toyca tornava a la gratuïtat amb la zona blanca, que ens sembla molt bé, però els consellers de Gestvia ens vam assabentar pels mitjans de comunicació. Això no és de rebut. A més, és una cosa repetitiva que ha anat passant al llarg d’aquest mandat. Esperem que aquests sis mesos que queden el senyor Laroussi ho arregli i no torni a passar.

Xavier Ponsdomenech apel·la a la unitat dels partits que formen part del consistori per poder tirar endavant els projectes que es tenen pels habitants de Calella. Per això, diu, des del seu partit donaran la mà perquè el municipi prosperi.

Si hem de fer pinya des d’Esquerra Republicana i el Govern per reunir-nos amb salut perquè això no s’aturi en el temps, ho farem, no hi ha cap problema. Nosaltres sempre hem abanderat aquesta manera de fer, en projectes de ciutat s’ha de comptar amb tothom. El que no ens agrada és que es tregui rèdit polític i es faci partidisme. Si ens hem d’arremangar ens arremangarem, és la nostra responsabilitat, i això tirarà endavant.

El partit republicà ha desitjat a Souffian Laroussi tota la sort del món al capdavant de Gestvia, al mateix temps que reclama la construcció del nou aparcament de l’Hospital.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *