ERC creu que el govern no és transformador ni va a fons amb cap tema important

Així ho ha expressat la regidora portaveu d’ERC, Cristina Gómez, durant l’entrevista de balanç de l’equador de l’actual mandat, el corresponent al 2015-2019.

El grup municipal d’ERC considera que el govern de l’Ajuntament de Calella no té cap voluntat de transformació i no va a fons en els temes importants de ciutat. Segons Gómez, la voluntat del seu grup municipal és col·laborar i contribuir en els grans projectes de ciutat tot i que en la majoria d’ocasions el govern de Montserrat Candini no té en compte les aportacions dels partits de l’oposició.

La portaveu d’ERC creu que el govern format pel PDeCAT i el PSC no té cap voluntat de transformació. Segons ella, s’obliden dels grans projectes però també dels petits, els que marquen el dia a dia.

Un altre dels aspectes abordats ha estat el parc Dalmau. Per a la portaveu dels republicans, no s’ha fet res per a dinamitzar el que consideren el «pulmó verd» de la ciutat.

Cristina Gómez torna a insistir que Calella té com a assignatura pendent la neteja. Segons ella, malgrat el canvi de concessió de l’empresa encarregada de la neteja i recollida d’escombraries, el resultat no ha estat l’esperat.

Preguntada per la polèmica sorgida a l’últim ple en què des del govern van qüestionar el lideratge de Gómez com a cap de l’oposició, ella considera que es tracta de maniobra per desviar l’atenció dels temes que realment interessen els ciutadans.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Cristina Gómez, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *