Es busquen actors per fer “Jesuscrist Superstar”

JesusChristSuperstar+Last+Supper

És una òpera rock amb lletres de Tim Rice i música d’Andrew Lloyd Webber, de la qual se n’han fet adaptacions musicals a teatres d’arreu i versions cinematogràfiques diverses.

Aquest any, per la Marató de TV3, a Calella s’hi farà una activitat nova i que, de ben segur, se’n parlarà força. S’interpretarà el musical «Jesucrist Superstar». Per a la versió calellenca cal un gruix de gent important i per això s’està fent un càsting per trobar actors populars i amateurs que surtin a l’obra. Aquest musical el tira endavant l’Associació de Teatre Solidari de cara a finals d’any, amb la música original i la lletra en català.

L’entitat ha difós el càsting en primícia a través de Ràdio Calella TV, amb la voluntat d’arribar a tota la ciutadania a través dels mitjans de comunicació per engrescar a tothom a participar en aquest projecte musical ambiciós.

Ramon de Calasanz i Josep Grima, membres de l’Associació de Teatre Solidari de Calella, han explicat que per arribar al seu objectiu necessiten la implicació de bona part de la ciutadania. Calasanz: “Necessitem persones que vulguin mostrar la seva solidaritat i vulguin actuar amb nosaltres en aquest musical. Obrim un càsting públic amateur. A la nostra pàgina web www.teatresolidari.cat trobaran un formulari on posar-se en contacte amb nosaltres i està obert a tothom que vingui a divertir-se i a ser solidari”.  Grima: “Necessitem moltíssima gent. L’altra dia ho comptàvem i necessitem més de 30 persones. Intentarem que vingui moltíssima gent, volem fer moltíssima difusió, perquè per nosaltres és el primer cop que fem un càsting de manera oberta, pública i amateur“.

I la gent que es busca no és només per fer de figurants, sinó que es busquen dos papers importants de l’obra. Els ha explicat Josep Grima: “Obrim aquest càsting, per exemple, per dos papers solistes. Un d’ells és l’apòstol Pere, que és un paper principal. També tenim un altre paper solista que no direm ben bé quin és, i a més necessitem 10 persones que sàpiguen, o no i en vulguin aprendre, a cantar amb un cor, fer alguna fotografia, interpretar, fer una mica de poble, a més també faran algun apòstol, faran el conjunt de persones del cor que sortiran a aquest musical“.

També es busquen persones que conformin l’equip tècnic de llums i so, tramoia, personal de sala i maquillatge, i sobretot, patrocinadors i padrins que ajudin econòmicament a fer viable el projecte.

El càsting estarà obert fins a principis d’abril, quan es cridarà als interessats, se’ls demanarà que interpretin el que s’hagin preparat, i es farà la selecció. I ràpidament començaran els assajos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat