Es busquen quatre persones implicades en l’apunyalament del carrer Bruguera

Noves informacions en relació a l’apunyalment que va tenir lloc ahir al matí en ple carrer Bruguera. La víctima, un comercial d’una empresa de joieria de 55 anys i veí de Badalona, va ser interceptat per un grup de quatre persones, a cara descoberta, quan es disposava a sortir del seu cotxe. En resistir-se a entregar els articles que hi portava, va rebre un atac per arma blaca que li va causar ferides de gravetat. Ara continua hospitalitzat a Can Ruti però es troba fora de perill. Es treballa amb la hipòtesi que els atacants, que van arribar amb un cotxe blanc d’alta gamma que havien robat a Barcelona el passat 18 d’octubre, l’estaven seguint d’abans d’arribar a Calella. El tinent d’Alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Calella, que ha confirmat els fets en una entrevista a La ciutat, ha explicat com n’ha estat d’important la col·laboració ciutadana en el cas. També ha apuntat que els autors, tres dels quals van fugir amb el cotxe de la víctima i un quart a peu pel carrer Indústria, podrien ser estrangers.

Josep Torres ha confirmat l’evolució favorable de la víctima de l’atac que es va produir ahir al matí. Ha informat que és un veí de Badalona, de 55 anys, i que treballa de comercial per una empresa de joieria.

La persona que va ser traslladada a Can Ruti perquè semblava en un primer moment que les ferides eren profundes i podien haver tocat un òrgan vital; en aquests moments està fora de perill però continua hospitalitzada. És un representant de joieria de 55 anys de Badalona, està fora de perill i això és el més important.

L’atac va ser perpetrat per un grup de quatre persones, que són les que ara està buscant la policia catalana. Torres ha informat que van interceptar el comercial al carrer en el moment que estava aparcant el cotxe i que segurament el venien seguint de lluny.

Podem confirmar que són quatre persones que anaven a realitzar l’atracament. En el moment que va baixar del cotxe, ja l’estaven seguint d’on venia, i el van atracar en aquell moment. Va ser dur perquè es van posar nerviosos, ell es va resistir, i va ser llavors quan el van apunyalar (…) No van poder marxar amb el cotxe que portaven i van haver d’improvisar amb el cotxe de la víctima, que van agafar-lo 3 i un quart va sortir corrent pel carrer Indústria.

Un veí va enregistrar els fets amb el mòbil des del bacó d’un edifici pròxim i aquestes imatges han estat claus per la investigació que està oberta. El responsable de Seguretat ha posat de relleu la importància de la col·laboració ciutadana en el succés. De fet, un altre veí va agafar les claus del cotxe que els atacants van deixar posades, impedint que poguéssin fugir amb ell. És per això que van veure’s obligats a marxar amb el de la víctima.

Des de la veïna que va trucar la PL fins la persona que va filmar les imatges amb el mòbil, gràcies a les quals vam poder localitzar la matrícula i el color del cotxe, i el veí que va treure la clau del cotxe dels lladres. Ells no se’l van poder emportar i van haver d’agafar el de la víctima. Per tot plegat, s’ha pogut recuperar tres quartes parts del que consideraven el seu botí.

Els atacants van abandonar el cotxe de la víctima als afores de Calella, a la zona boscosa de la urbanització Sant Quirze. Allà hi podrien haver deixat empremptes que poden ajudar a la seva identificació i detenció, cosa que espera Torres, qui ha apuntat a més que podrien ser estrangers.

No en sabem massa però les imatges ens serviran i també les empremptes que van deixar al cotxe. Anaven a cara descoberta però com que les imatges eren des de dalt ho dificultarà. Sembla ser, per la fisonomia, que siguin gent de fora, estrangers.

Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *