Es presenta una nova escola de cinema a Calella

“Talent Space” és la nova escola de Cinema de Calella, liderada per la cinematògrafa ucraïnesa resident a la ciutat, Katia Katsuri. Es presenta al públic aquest proper dimarts 6 de febrer a la tarda i tindrà continuïtat a partir d’aquest mes de febrer. L’emblemàtica Sala Mozart és el lloc escollit per tal de dur a terme els cursos, destinats a infants d’entre 8 i 16 anys.

Calella tindrà una escola de cinema. L’impulsa la cinematògrafa Katia Katsuri, que ha elaborat diferents documental. Katsuri, ucraïnesa resident a la ciutat, ha col·laborat amb el Calella Film Festival. De fet, “Talent Space“, el nom escollit per l’escola de Cinema, compta amb el suport del festival i busca atraure el talent jove. Els cursos estan pensats per a infants de 8 a 16 anys i, segons explica Katsuri, s’hi provaran tots els rols que hi ha en un rodatge: des de guionistes, productors, actors i directors:

La nova escola es presenta el dimarts 6 de febrer a les 18 h a la Sala Mozart. Les sessions serien els dimarts a la tarda, amb una durada de tres hores, i s’hi inclou el material. Per més informació podeu contactar amb el 641 85 94 06.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *