Es renovaran diverses bateries de contenidors

IMG-6377

Els contenidors que ja estan soterrats es substituiran i d’altres es soterraran per primer cop. Els punts on es desenvoluparà el projecte són al carrer del Mar, Moragas amb Costa i Fornaguera, Balmes amb Jaume Salvador i Balmes amb la Plaça Mercè Rodoreda; i la bateria de contenidors de la plaça de l’ajuntament.

El tinent d’Alcaldia de Territori, Jordi Sitjà, ha explicat per què s’han escollit aquests punts.

“S’han escollit aquests punts perquè enteníem que dins de la programació que s’ha d’anar fent d’any a any eren prioritaris tant per les seves característiques del nucli que tenim ara a l’exterior, que no està soterrat, com per les característiques de la ubicació. El nucli del carrer de Mar és un nucli complert, és a dir, no hi ha cap tipus de soterrament fins avui i, per tant, soterrarem tant la selectiva com el rebuig i la orgànica i així mateix ho farem al carrer Balmes amb Jaume Salvador”

A la plaça de l’Ajuntament el soterrament ja està fet, però Sitjà ha avançat que es farà una restitució perquè la caixa que fa anar amunt i avall els contenidors “està absolutament trencada i degradada pel pas del temps”.

El tinent d’Alcaldia ha indicat que tot plegat tindrà un cost de 51.000 euros que afrontarà l’empresa concessionària de la neteja, UTE Urbaser.

“Tan bon punt acabi el període d’informació pública es posaran a fer-ho amb l’objectiu d’acabar abans de l’estiu. Aquests 51.000 euros els afronta l’empresa concessionària de la neteja, o sigui l’ajuntament adjudica això a partir d’uns compromisos que venen derivats per un concurs que va guanyar la UTE Urbaser del Maresme i que hauran d’anar desenvolupant diferents actuacions d’aquest tipus”

Encara no estan aprovats de forma definitiva, es preveu que es faci en les properes setmanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat