Escolars de Calella assisteixen a un taller de tinença responsable de gossos

Foto: Ajuntament de Calella
Foto: Ajuntament de Calella

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Calella ha inclòs un taller de tinença responsable d’animals de companyia en la programació que es realitza a les escoles de la ciutat. L’activitat ja s’ha fet amb l’alumnat de quart de primària de l’Escola Pia, El Far i La Minerva amb un balanç molt positiu. Queda pendent de fer-se a les Escoles Freta, el proper 27 de maig.

L’activitat barreja la teràpia d’animals amb l’educació en valors. Va a càrrec del formador Miquel Oliver, que s’ha especialitzat en el treball amb persones grans i amb les que tenen alguna discapacitat.

Segons informa l’Ajuntament, a través dels infants s’intenta arribar a les famílies per tal que siguin conscients de la responsabilitat que implica tenir un gos a casa en quant a la seva cura. També amb la importància de ser respectuosos al carrer, comportament del gos amb estranys, recollida dels excrements, entre d’altres. Per ara, la valoració del taller és molt positiva.

La iniciativa enllaça amb la campanya Fem-ho bé, també impulsada per l’Ajuntament de Calella, que pretén també reforçar les actituds cíviques de la ciutadania.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *