Festa de presentació del Cultura Viva 2022

Foto: JM Arenaza
Foto: JM Arenaza

La segona edició del Cultura Viva escalfa motors. El cartell del festival de música jamaicana es donarà a conèixer en el marc de la festa que Ital Youth Sound ha organitzat per al dissabte 28 de maig al Passeig Manuel Puigvert (12h). Hi haurà música “sound system” i servei de dinar, a més d’una trobada de cerveses artesanes amb la presència de La Montnegre.

Festa de presentació del Cultura Viva 2022 al Passeig Manuel Puigvert, amb molta música i activitats paral·leles per anunciar el cartell del festival que torna aquest estiu a la platja de Calella. Pau Dangla, d’Ital Youth, ha avança què és el que han preparat per la cita del dissabte 28 de maig.

Podreu gaudir de 9 hores de música jamaicana en format “sound system”. Dance Crasher estrenaran el seu “sound” i també hi punxarà Freedon Cry Sound, que son de Cornellà i estan de celebració del seu vintè aniversari. També hi serem nosaltres, Ital Youth. A més de música, a la festa també hi haurà una trobada de cerveses artesanes, com la Freedom que ha preparat el col·lectiu Fredom Cry amb col·laboració amb Casa Cornèlia, amb motiu del seu aniversari; i La Montnegre, que oferirà les del seu catàleg. A més, tindrem un dinar amb l’Artesà de la Cuina.

La festa de presentació del Cultura Viva 2022 tindrà lloc el dissabte 28 de maig, a partir de les dotze del migdia, al Passeig Manuel Puigvert.

WhatsApp Image 2022-05-14 at 17.02.52

Des d’Ital Youth s’espera que el festival faci un pas endavant després d’una primera edició d’èxit, que va superar de molt totes les previsions que feia l’organització. Segueixen amb l’objectiu de portar música en directe i artistes de talla internacional a la platja de Calella.

Estem molt contents de tornar a portar música en directe a la platja de Calella. Som ambiciosos i volem créixer i fer coses més grosses, i estem en la direcció de continuar amb el projecte del Cultura Viva.

El festival Cultura Viva està organitzat per Ital Youth amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *