Escollits els guanyadors del sorteig nadalenc del Mercat

IMG-6211

Aquest matí s’ha celebrat el sorteig de la campanya “Quin és l’ingredient secret d’aquest Nadal?”, una gincama dedicada als més petits que s’ha realitzat durant les festes nadalenques.

Els guanyadors han estat Bernat i Arnau Giné, Núria Costa i Adrià Solís.

Guanyadors sorteig mercat

La tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, ha valorat positivament aquesta campanya, que s’ha sumat a les activitats de dinamització que s’han realitzat durant l’època nadalenca.

“Bé, ha anat bé, la mainada ha participat i ha sigut una manera de que quan venien aquí al Mercat, hem tingut altres activitats de dinamització com el cagatió, ha vingut el patge dels reis, hem fet una mini-disco, hi ha hagut alguns dies ludoteca… Els nens, a més de venir a fer això, aprofitaven i feien aquesta gincama familiar”

Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Calella i per la Diputació de Barcelona que s’ha celebrat a set mercats de la província amb l’objectiu de donar una empenta al comerç local. Ho ha explicat la responsable de mercats municipals de la Diputació, Georgina Xufré.

“El Mercat Municipal de Calella forma part d’una prova pilot que estem desenvolupant a l’Oficina de Mercats de la Diputació. Calella participa en aquesta prova pilot juntament amb sis mercats més de la província. Aquests set mercats són petitets, que els respectius ajuntaments no tenen prou recursos econòmics com per disposar d’una persona que porti les tasques del mercat. Des de la Diputació, el que hem fet és contractar una empresa que els ajudi a la gestió diària i per començar aquesta prova hem cregut oportú organitzar aquesta campanya de dinamització, aquesta gincama durant les festes de Nadal”

El lliurament de premis es farà aquest dissabte al mateix Mercat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, i a la responsable de mercats municipals de la Diputació, Georgina Xufré.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *