Joan Pera porta a Calella el seu espectacle “Joan Pera, Capri”

Foto: Focus

L’actor i humorista mataroní representarà el seu xou aquest dissabte a la Sala Mozart, on rememorarà alguns dels monòlegs més coneguts de Joan Capri.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Pera ha explicat que en la funció hi veurem un paral·lelisme entre ell i Joan Capri, a qui qualifica de “mestre”.

“El Capri i jo teníem una certa relació: ell era el meu mestre, jo era el seu alumne, i em plau molt rememorar aquells monòlegs que els vaig barrejant amb coses de la meva vida i veiem un paral·lelisme entre el Capri i jo. Jo com a representant de la societat que tant el va estimar”

Joan Pera assegura haver agafat molts dels trets de Capri després de molt de temps treballant amb ell i interpretant-lo. En destaca la seva proximitat a la gent, una qualitat que espera no perdre mai.

“Molts, molts. És més, jo durant molt de temps era més Capri que Pera, com aquell que diu, perquè d’alguna manera li vaig agafar aquesta manera de fer que s’assemblava a la gent. Jo sóc un actor que, al llarg de la meva vida, fins a un cert punt me l’he estimat perquè m’assemblo molt, m’hi acosto molt a la gent. I aquesta proximitat jo la vaig agafar del Capri. I no la vull perdre mai, tant si faig drama com si faig comèdia”

“Joan Pera, Capri” es representarà aquest dissabte 13 a les 21:30 h a la Sala Mozart. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir tant a la Sala Mozart com a la pàgina web www.tictactiquet.com.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’actor i humorista, Joan Pera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *