Calella camina per la Marató

Les inscripcions estan obertes des del 14 de novembre fins el 14 de desembre i qui es vulgui apuntar ho pot fer els dilluns, dimarts i dimecres, de 18 a 20 hores, al local de Calella Marxa, situat al c. Costa i Fornaguera, 34. Preu: 7 euros.

Ja estan obertes les inscripcions, des d’ahir 14 de novembre, per la caminada popular organitzada per l’entitat Associació Calella Marxa, que es celebrarà el diumenge 18 de desembre. Es tracta d’una caminada solidària amb motiu de la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular.

Sota el lema «Calella Camina per la Marató», des de l’Associació insten als calellencs i calellenques a participar en aquesta marxa. Aquells que no tinguin un gran nivell o no estiguin acostumats podran triar un circuit de sis quilòmetres i apte per tots. La resta que vulgui posar-se a prova podrà optar per un recorregut de 14 quilòmetres i més tècnic, aquest, a més comptarà amb un punt d’aigua i taronges. Els dos traçats han estat especialment dissenyats per aquesta caminada 100% solidària.

La marxa es podrà fer tan corrent com caminant. El recorregut fa el seu inici al Monument a la Sardana a les 08 del matí, i finalitzarà a la Plaça Catalunya, se celebrarà un esmorzar popular. El preu de les inscripcions és de 7 euros i es poden fer al local social de l’Associació Calella Marxa, que es troba al carrer Costa i Fornaguera, 34, els dilluns, dimarts i dimecres de 18 a 20 de la tarda. Des de l’entitat es fa una crida als ciutadans a «omplir Calella de caminaires solidaris»


Potser t'interessa