Calella Marxa, no ens aturem!

L’Associació Calella Marxa té un bon motor que fa que “el seu vehicle” no s’aturi mai. Tan sols, de tant en tant fa una aturada per carregar benzina.

Un seguit d’activitats de les quals poden participar els socis de l’entitat són les que prepara l’entitat, a més de les habituals caminades dels dimarts, dijous i caps de setmana.

Divendres celebrem la que ja és “tradicional” castanyada, amb les places ja ocupades, atès que l’aforament és limitat. Una tradició que ja fa anys que mantenim: panellets, castanyes, moniatos, regat amb vi dolç que endolcirà les nostres ànimes.

Continuarem diumenge, que participarem en la Caminada Popular trenta-passes, a Vilalba Sasserra, una caminada que ja arriba a la seva dissetena edició i de la qual ja som part d’ella, atès que any rere any hem participat.

I dimarts, 1 de novembre, serem a Montserrat. Enguany sortida d’un sol dia, amb opció de pujar a peu des de Monistrol o bé pujar amb autocar fins a Montserrat, on ens retrobarem amb els nostres veïns que són de Romeria.

També aquest mes de novembre celebrarem, aquest any sí, el sopar de gala de l’entitat. Un sopar en el qual tenen cabuda tots els socis de l’entitat, des del meu nou al més veterà, des del més jove al més savi. I que no deixa de ser una trobada de germanor!

Com veieu, ens espera un mes de novembre farcit: caminades, bitlles, tradicions, cultura… I tot, com el que caracteritza l’entitat: de bon rotllo!!!

Reserveu-vos el pròxim 18 de desembre a la vostra agenda, que organitzarem la CAMINADA PER LA MARATÓ. Calella camina per la Marató! A la qual no podeu faltar!

Recordar-vos que si voleu informar-vos de com fer-vos socis de l’entitat, ens trobareu de dilluns a dijous, a les nostres oficines del c. Costa i Fornaguera, 34, de Calella, en horari de 18 a 20 hores.

Salut i caminades!


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *