Esquerra creu que s’hauria de prescindir del servei del Carrilet

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El trenet turístic de Calella encara no ha sortit al carrer, com molts d’altres serveis que s’han vist afectats per la crisi sanitària del coronavirus. Atenent a aquesta nova situació, Esquerra considera que el Carrilet s’hauria de deixar aparcat el que queda d’any i així ho ha traslladat al consell d’administració de Gestvia.

El partit republicà apunta que l’aplicació de les noves mesures de seguretat incidiran en la capacitat d’oferta de places i molt possiblement de demanda del servei de transport, que recull molts passatgers entre els turistes que visiten Calella. El portaveu i conseller d’Esquerra a Gestvia, l’empresa pública de mobilitat que el gestiona, Xavier Ponsdomènech, defensa que s’hauria de replantejar la seva entrada en funcionament tenint en compte que pressupostàriament és un servei deficitari.

Abans de perdre diners, creiem que el Carrilet no funcionés aquest any. Se’ns va dir que s’havia de donar una imatge de normalitat, però no hi és, estem en un nou paradigma. Si s’ha de prendre la decisió que no surti durant uns mesos, doncs que no surti.

Esquerra proposa que els treballadors que formen part de la plantilla de Gestvia i que s’encarreguen directament del servei del Carrilet passin a realitzar tasques de vigilància de la zona blava. Com a solució de futur, el partit apunta que es podria mancomunar amb Pineda de Mar, que és una població a la que s’hi arriba amb una trama urbana contínua.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *