Després d’acollir sanitaris, els apartaments Neptuno es preparen per rebre els primers turistes

neptuno

L’empresària hotelera calellenca Marta Hernando ha confirmat en una entrevista al programa La Ciutat que dilluns vinent, 1 de juny, s’obriran al públic els apartaments que van utilitzar els sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva durant les setmanes més dures de la pandèmia. Ara mateix s’està procedint a la desinfecció de les instal·lacions per garantir les màximes condicions de seguretat per als hostes.

Poc més d’una vintena de sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva van poder descansar als Apartaments Neptuno quan es va intensificar la càrrega de treball per l’impacte del coronavirus. La propietat va cedir gratuïtament les seves instal·lacions, un gest que els professionals han agraït per carta. En declaracions al programa La Ciutat, l’empresària Marta Hernando ha recordat que facilitar-los l’aïllament per evitar contagis i evitar-los desplaçaments per tornar a casa era el que es pretenia.

El fet de poder estar a prop de l’hospital i no haver d’anar a casa per lapossibilitat d’infectar a la família. Hi havia gent d’aquí, de Sant Pol de Mar o de Mataró, que no volien tornar a casa perquè viuen amb nens o avis. I també com que treballaven moltes hores han tingut la possibilitat de descansar.

Els sanitaris han deixat els apartaments quan hi ha hagut una davallada del nombre de casos que s’estan atenent als hospitals de Calella i Blanes. S’obriran al públic a partir de la setmana vinent, quan es preveu que entrem a la fase 2 del pla de desescalada i, per això, aquests dies s’està enllestint la desinfecció de les estances.

L’hotelera ha afirmat que els darrers anuncis del govern espanyol, incentivant l’activitat turística i anunciant que la quarantena per als estrangers deixarà de ser obligatòria a partir de l’1 de juliol, realment han tingut efecte i estan entrant reserves noves.

Fins ara hi havia moviment zero, però des de dilluns ens està trucant molta gent demanant informació, fent reserves i canviant-les, perquè no hem obert al maig. Ara esperem que comencin a trucar els estrangers, perquè fins el juliol no poden venir, i de moment només reben trucades d’espanyols. Esperem que tot arribi en els pròxims dies.

Malgrat la crisi de la Covid-19, Hernando ha dit que espera rebre aquest estiu els primers clients del nou Hotel Neptuno. Un establiment que s’està reformant sota el concepte de sostenibilitat en totes les seves instal·lacions.

Aquest any hem fet la meitat de l’hotel, amb totes les instal·lacions sostenibles, per engegar motors amb noves condicions. Tenim previst obrir el 3 de juliol, amb poca gent i poc personal, però engegem per oferir les noves habituacions noves (…) L’spa serà per a l’any vinent.

Els establiments turístics, tant els apartaments com l’hotel, estan ubicats al carrer Sant Josep.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat