Esquerra demana que s’aparti temporalment Gordillo del consell assessor de Ràdio Calella TV

gordillo 20221223

“Tolerància 0 davant de qualsevol conducta o fet que pugui atemptar contra la llibertat individual, la seguretat i la dignitat de les persones”. Esquerra ha demanat a l’alcalde i president del Consell d’Administració de Ràdio Calella TV que suspengui temporalment Saül Gordillo del càrrec d’assessor de l’empresa municipal de comunicació, nomenat a proposta dels republicans el març del 2021. Així ho ha donat a conèixer en un comunicat remès l’endemà que trascendís la denúncia per una presumpta agressió sexual que li ha interposat una treballadora del digital Principal que Gordillo dirigeix. Segons l’ARA, els fets haurien passat l’1 de febrer després del sopar d’empresa i es va posar en coneixement dels Mossos aquest mateix dimarts. Informacions periodístiques expliquen que ahir al matí va declarar com a investigat.

Esquerra demana que se’l supengui temporalment del càrrec – que no és remunerat –, pel qual se’l va proposar el març del 2021, quan es va constituïr l’òrgan consultiu i assessor de Ràdio Calella TV.

En el mateix comunicat, el partit expressa el seu compromís de tolerància 0 davant de qualsevol conducta o fet que pugui atemptar contra la llibertat individual, la seguretat i la dignitat de les persones. Alhora, fa constar el seu respecte per la presumpció d’innocència.

Afegeix que “no els pertoca fer justícia” sinó “treballar per donar el màxim suport a les persones que han patitat qualsevol abús i també al seu entorn”.

Esquerra ha sol·licitat la convocatòria extraordinària del Consell d’Administració de Ràdio Calella TV que presideix l’alcalde Marc Buch. S’ha agendat per aquest divendres a la tarda amb aquest únic punt a tractar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *