Esquerra presenta Maimouna Sabaly, número 11 de la llista electoral

Maimouna Sabaly Balde dona suport a la candidatura d’Esquerra per a les municipals del 28 de maig. Va de número 11 a la llista que encapçala Xavier Ponsdomènech, que repeteix com a candidat a l’alcaldia de Calella. Ella és administrativa de professió i és una calellenca compromesa amb els drets humans, socials i de les dones.

Maimouna Sabaly se suma al projecte d’Esquerra per a les municipals de Calella del 28 de maig. El seu compromís social i humà l’ha portat a ser vicepresidenta de la Taula Catalana de Codesenvolupament. A més de ser vocal de Joventut i Comunicació Intergeneracional de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC).

La número 11 de la candidatura republicana per a les municipals del 28 de maig dona suport al projecte que encapçala Xavier Ponsdomènech, que repeteix com a cap de llista. La regidora Míriam Sellés va de segona i Joan Ferrer, l’extècnic d’Esports de l’Ajuntament de Calella, en la tercera posició. La llista la tanca el president de la secció local d’Esquerra, Carles Ferrer.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *