La fórmula d’Estimem Calella per atraure turisme de fires i reunions

Estimem Calella proposa condicionar la sala amb columnes de la Fàbrica Llobet-Guri perquè s’hi puguin celebrar congressos, fires o reunions de negocis. La candidatura assegura que hi ha mercat per aquest nou espai per part d’empreses que han de realitzar esdeveniments i busquen destinacions fora de Barcelona que tinguin una bona oferta d’allotjament per a les persones que hi participen. La proposta llançada a través de les xarxes socials per l’alcaldable Enric Gómez tindria dues derivades: allargar la temporada d’activitat turística més enllà dels mesos d’estiu – el que s’anomenta la desestacionalització – i generar noves ocupacions.

Ampliar l’oferta de la destinació local amb turisme MICE (meetings, incentives, conferences and exhibitions) està entre els objectius de la candidatura d’Estimem Calella, que ha donat a conèixer la seva proposta per habilitar un espai amb condicions per atraure aquest tipus d’esdeveniments vinculats als negocis.

L’alcaldable Enric Gómez posa de relleu la importància de la diversificació en un sector econòmic clau per a la ciutat.

No podem oblidar que Calella és una ciutat turística i en depenem com a motor econòmic. S’ha d’allargar l’activitat durant l’any i amb el turisme MICE es podria aconseguir perquè tenim espais que es poden adequar, amb una invesió petita, per atraure la celebració de fires i congressos.

Estimem Calella assegura que hi ha mercat: empreses que busquen destinacions fora de Barcelona, equipats amb espais adequats a les seves necessitats i una oferta hotelera complementaria que doni resposta a les persones que hi participen.

La proposta de la candidatura encapçalada per Enric Gómez es fixa en la sala amb columnes de la Fàbrica Llobet-Guri. Exposa que tindria un aforament més gran que d’altres equipaments municipals.

És un espai molt més ampli, que també serviria per d’altres actes i esdeveniments (…) Totes les sales que hi ha a Calella són complementàries entre elles. Per exemple, Can Saleta o Sala Mozart, amb aforament més reduïts, però aquí s’hi podrien muntar estands per fer fires. És ideal. Si el condicionem bé, pot arribar a ser un espai únic al Maresme.

Estimem Calella posa l’accent en dos dels beneficis complementaris a la seva proposta de condicionament de la sala amb columnes per atraure turisme MICE: la desestacionalització de la temporada turística i la conseqüent generació de llocs de treball per a l’organització i celebració dels esdeveniments en sectors com l’oci, la restauració o el comerç.

La candidatura per a les municipals del 28 de maig a Calella exposa que aquesta activitat genera un “30% més d’ingressos que el turisme d’oci habitual”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.