Esquerra presenta Sílvia Pérez, número 16 de la llista per a les municipals

La candidatura d’Esquerra per a les municipals del 28 de maig compta amb el suport de l’advocada calellenca Sílvia Pérez, que va de número 16 a la llista que encapçala Xavier Ponsdomènech. El partit n’ha fet la presentació a través de les xarxes, on Pérez explica que vol contribuir a fer de Calella una ciutat més justa i igualitària.

Sílvia Pérez és advocada especialista en Dret de Família, membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família SCAF. És una apassionada de la natació i comenta la seva afició a estar en contacte amb la natura.

Ocupa el 16è lloc de la llista electoral amb la que Esquerra es presenta a les municipals del 28 de maig i que encapçala Xavier Ponsdomènech, que repeteix com a candidat a l’alcaldia de Calella. L’acompanya la regidora Míriam Sellés, com a número 2. La candidatura de 17 membres la tanca el regidor i president de la secció local, Carles Ferrer, i té també fins a 10 suplents, entre els que hi ha l’exalcalde Josep Basart, l’exsecretari de Salut Pública, Joan Guix, o la primera dona que va ser regidora de l’Ajuntament de Calella, Dolors Rovira.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *