Estimem Calella lamenta que s’hagi acabat imposant el continuisme

Pel líder d’Estimem Calella, Enric Gómez, l’acord de govern que s’ha confirmat en les últimes hores era el més còmode al que podien arribar Junts i PSC, però afirma que serà de perfil continuista i que això no és una bona notícia per a Calella. En declaracions a Ràdio Calella TV, Gómez ha defensat el pacte alternatiu que va plantejar perquè “sí apostava pel canvi de veritat”. Als votants que li van fer confiança el 28M els ha garantit que treballarà des de l’oposició perquè les seves propostes per a Calella tirin endavant.

Estimem Calella penja l’etiqueta de “continuista” al pacte entre Junts i PSC per formar govern, que tindrà majoria absoluta en el pròxim mandat 2023-2027. Al seu cap de llista, Enric Gómez, no l’ha agafat per sorpresa. Diu que és l’aliança més còmode per als dos partits perquè ja es coneixen, però la pitjor per a la ciutadania.

Per Junts, són més moldejables els socialistes. A partir d’aquí, han arribat al pacte més còmode per a ells. Serà el continuisme del que ha anat bé i el que ha anat malament, que trobo han estat moltes coses en l’últim any (…) No creiem que sigui bo per a Calella i per això vam plantejar l’alternativa que finalment no s’ha materialitzat, però per la que no crec que haguéssim de demanar permís a ningú.

Gómez diu que Estimem Calella és la força que ha treballat i reivindicat el canvi a l’Ajuntament de Calella fins i tot després de les eleccions, plantejant una proposta que reitera ha estat lícita, magrat no hagi acabat de fructificar. En aquest sentit, es pregunta si haurà d’adoptar el paper de cap de l’oposició per davant d’Esquerra, que sí s’havia mostrat favorable al pacte amb Junts. Sigui com sigui, Gómez es compromet davant els seus electors a defensar el programa electoral i treballar perquè es pugui implementar.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. maresme ha dit:

    es evident que es la continuitat del ultim any de legislatura
    Però ell representa la continuitat dels 7 anys anteriors tal com va deixar clar Candini en el seu darrer escrit el dia abans de les eleccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *