El PP se centra en articular una oposició “en positiu” a l’Ajuntament de Calella

Oposició constructiva i en positiu. És la premissa sobre la qual el PP planteja i vol afrontar el pròxim mandat municipal, en què recuperarà la representació a l’Ajuntament de Calella en la persona de Celine Coronil. Així ho ha traslladat a Marc Buch en una reunió mantinguda en les últimes hores, a qui li ha expressat la seva voluntat de sumar perquè Calella funcioni. Respecte el pacte de govern entre Junts i PSC, Coronil ha dit únicament que la normalitat passa perquè governi la llista més votada, que és el cas.

Coronil comprèn l’entesa entre els partits de Buch i Rando pel temps que porten treballant plegats i pel fet que l’aritmètica electoral els avala i els ofereix una majoria absoluta per governar amb tranquil·litat. Però el PP no se’n vol quedar al marge: ofereix el seu suport des de l’oposició en tots aquells projectes, iniciatives i mesures que realment contribueixin a millorar Calella. Així és com entén l’oposició “en positiu” que vol abanderar els pròxims quatre anys.

L’únic que vull és que Calella funcioni i que tots poguem fer aportacions i sumar. Segons el que hem parlat amb Marc Buch, crec que pot ser possible. Evidentment, farem la nostra feina, no donarem el nostre suport de forma gratuïta, però si es planteja alguna proposta que creiem és positiva no ens hi posarem en contra només perquè estem a l’oposició.

La líder del PP evita pronunciar-se en termes de continuisme o canvi respecte l’últim govern, i se centra en explicar quina serà la seva acció durant el pròxim mandat municipal, que anirà dirigida també a enfortir i donar visibilitat al partit ara que torna a tenir representació dins de la institució local.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *