Estimem Calella suma Josep Torrent a la llista per a les municipals del 28M

La candidatura electoral d’Estimem Calella continua anunciant els membres que formaran part de la llista amb què concorrerà a les municipals del 28M. Aquest dilluns, la de Josep Torrent, freelance d’esdeveniments musicals i docent en l’àmbit dels negocis i el turisme en diverses escoles privades de Barcelona i Lituània. La candidatura d’Estimem Calella, encapçalada per Enric Gómez, posa en valor el seu perfil emprenedor i amb referències a l’entorn internacional “per ajudar a reiventar la ciutat”.

Perfil polifacètic i emprenedor que se suma a la candidatura d’Estimem Calella per a les municipals del 28M. Josep Torrent és docent a diverses escoles de negocis i turisme de Barcelona ( HTL School of Hospitality, Tourism and Languages, ICEB i C3S BUSINESS) i de Lituània.

Des del 2015 combina la docència amb la tasca de gestor i organitzador de Recursos Humans per a l’empresa ITEM Business Solutions que ofereix places de pràctiques per a estudiants de turisme i hotaleria de la unió Europea. Feina que havia realitzat anteriorment per a l’empresa Crepuscle Group de Pineda de Mar i per a l’Hotel Novotel Amsterdam City dels Països Baixos.

Actualment, Josep Torrent és freelance gestor d’esdeveniments, en els quals combina la tasca de DJ amb la d’speaker en 5 idiomes. També havia treballat per a l’empresa FestaMusic Grup de Calella.

La nova incorporació a la llista d’Estimem Calella viu a cavall de diferents països, però considera Calella com la seva llar. La candidatura posa en valor la seva trajectòria professional i vital a l’hora d’aportar idees creatives en l’àmbit del turisme, els negocis i la gestió d’esdeveniments, i amb referències internacional que poden ajudar a “reiventar la ciutat”.

Josep Torrent és l’última incorporació confirmada a la llista d’Estimem Calella, que encapçala Enric Gómez. En les últimes setmanes s’han anunciat els noms d’Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés, Irene Vila, Vadó Itchart, Francesc Millán, Teresa Soler, Josep Puig, Cristian Ceballos, Susanna Bonilla, Vanessa Torras, Marc Sanz i Núria Grima.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *