Èxit de la Diada Social i 35è aniversari del Club Natació Calella

76241BC4-20E8-4B8E-8F8E-D809B953E261

Club Natació Calella ha celebrat la seva tradicional diada social, després de dos anys sense poder-la organitzar per motiu de la pandèmia. S’hi han convocat tots els esportistes de les seccions de natació, natació artística i triatló i les seves famílies. Enguany la data ha coincidit, a més, amb el 35è aniversari del club, que va ser fundat el 15 de gener de 1988.

Durant la jornada, de caire familiar i festiu, s’han fet les fotografies oficials de la temporada dels diferents equips per edats i la tradicional foto de família de tots els esportistes que formen la gran família del Club Natació Calella. Tot seguit s’ha repartit un esmorzar per a tothom a l’extetior de la instal.lació i, un cop dins la piscina, les famílies han pogut gaudir d’una exhibició de natació artística i de natació en què   els nedadors i nedadores han donat el millor de sí.

La jornada ha acabat amb el Relleu Familiar, una competició per equips formats per un nedador o nedadora, el pare o mare i un altre familiar. L’objectiu del relleu familiar és,  justament, el de competir en família, divertir-se i gaudir plegats de l’esport de la natació.

Menció especial a la família Soler, que ha participat amb un equip format per l’avi, la filla i el nét, essent aquest el participant més jove amb només 1 any d’edat. Amb ajuda d’uns braçalets i del seu pare dins l’aigua, el petit Luca ha nedat la distància de 25 metres entre els aplaudiments del públic.

Un cop finalitzada la cursa per relleus s’ha obsequiat les 36 famílies participants amb una fotografia del seu equip i s’ha procedit a l’entrega de premis per als guanyadors de la final, que enguany  han estat les famílies Cano Jové , Pujol Garcia i López Ramentol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *