Més de 260 inscrits en les 24 hores de basquet de Calella

24h cb calella

Aquest cap de setmana, del 29 al 30, es celebra la 42ena edició de les 24 hores de bàsquet a Calella. L’organitza el club de bàsquet calella que tancarà les incripcions presencials aquesta tarda a les 10 a les oficines del pavelló al “Parc Dalmau”.

Aquest any un euro de cada inscripció, que es manté el seu preu 13 euros, anirà destinat a “La Mega Panera” que promou l’associació Calella Centre Comercial que està recaptant diners per la campanya “Para los Valientes” que té per objectiu construir un centre d’oncologia pediàtrica, com ja portem informat des de ràdio calella televisió. Ens ha explicat el perquè de l’elecció en  Francesc Membribes membre de l’àrea social del Club de Bàsquet Calella en una entrevista a l’info vespre.

De moment s’han superat les 260 incripcions que ja és una balanç més positiu que el de l’any passat ha assegurat Membribes: “Portem uns 260, hem superat les inscripcions de l’any passat. Ara la intenció és arribar fins als 300, encara queda fins a les 10, i aquesta és la fita que ens vam posar, aquesta és la idea i ens consta la idea que hi ha gent que encara no s’ha apuntat i que ho ha de fer, vull dir que ja estarem allà més o menys”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat