Exponuvis obre portes per acompanyar a les parelles en els preparatius del seu casament

IMG_4015

Dos grans nuvis inflables donen la benvinguda a la quarta edició de la fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva Exponuvis, que s’ha inaugurat aquesta tarda a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri de Calella i estarà oberta durant tot el cap de setmana. La mostra reuneix en un mateix espai tots els serveis que una parella necessita per celebrar el seu amor i donar-se el “sí”.

Una seixantena d’empreses del sector, locals i del país, s’exposen a la fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva Exponuvis, mostrant els serveis que ofereixen a les parelles que preparen el seu casament. Des de roba nupcial, joieries, floristeries, establiments i marques d’estètica, restauració i espais per a celebracions, serveis audiovisuals de fotografia i vídeo, animació, agències de viatges i tot tipus de detalls: invitacions, obsequis, etc. Una de les novetats dIMG_4017‘aquesta quarta edició és la presència d’empreses de lloguer de caravanes i vehicles d’alimentació, les populars food trucks.

De fet, a la sala annexa a l’espai d’estands, hi ha una exposició de vehicles clàssics i antics que els nuvis poden llogar.

Exponuvis és una mostra de visita obligada per a qui vol agafar idees de cara al seu casament o directament contactar i contractar les empreses que hi presenten les seves novetats.

La fira nupcial ha destinat enguany un espai a recrear un capella típica de Las Vegas on els visitants podran fotografiar-se, simulant una cerimònia al més pur estil americà. Un personatge d’Elvis serà present a la sala durant tot el cap de setmana, i marcarà algunes de les activitats complementàries que s’hi realitzaran. Especialment la Nit d’Exponuvis, demà dissabte, que inclourà una desfilada de roba interior i on concert de versions del Rei del Rock.

Hi haurà desfilades de roba nupcial dissabte i diumenge a la tarda, i al llarg del dia tallers i demostracions gratuïtes per als visitants.

La fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva, organitzada per l’empresa calellenca Festa Music Grup amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i l’associació de comerciants Calella Centre Comercial s’ha inaugurat a les 18.00h. L’obertura del recinte ha comptat amb la presència del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert Agut, qui ha celebrat la consolidació de la fira amb aquesta quarta edició; i de l’alcaldessa de Calella. Montserrat Candini ha refermat el compromís de l’IMG_4006Ajuntament de donar suport a iniciatives empresarials que, com Exponuvis, generen oportunitats. A més, l’alcaldessa ha lloat l’esperit innovador del director de la fira, Frank Cardó, qui per la seva banda ha compartit la voluntat de fer-la créixer i convertir-la en referent del calendari firal del sector.

L’organització espera revalidar la xifra de 5.000 visitants que es van comptabilitzar en l’edició passada. Exponuvis estarà oberta d’11 del matí a 9 del vespre i des del web del certamen es poden obtenir entrades gratuïtes per a dues persones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat