L’Ajuntament convoca un minut de silenci dilluns pels atemptats a París

L’Ajuntament de Calella convoca la ciutadania aquest dilluns a les 19h a la plaça de l’Ajuntament a fer un minut de silenci en senyal de condol pels atemptats d’aquest divendres a la nit a París.

D’aquesta forma, el consistori de la ciutat també se suma a la crida feta per les entitats municipalistes (ACM i FMC) per «l’execrable atemptat terrorista» i manifesta alhora el seu «ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de la convivència», segons s’indica en el comunicat que l’Associació Catalana de Municipis ha fet arribar a la nostra redacció.

La convocatòria es realitza a tot Catalunya o bé avui al migdia, com en el cas de Barcelona, o el dilluns a les 19h en ciutats com Calella.

Aquest dissabte al matí el nombre de víctimes mortals s’elevava a 127, a les que s’han d’afegir uns 180 ferits, 80 dels quals greus, en uns atemptats terroristes que s’han produït simultàniament en sis punts de la capital francesa; els pitjors del país veí.

En un vídeo Estat Islàmic ha avisat que França no viurà en pau mentre mantingui els bombardejos a Síria i l’Iraq.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *