Exponuvis presenta les novetats de la quarta edició de la fira nupcial

Els casaments estil Las Vegas seran protagonistes a Expo Nuvis 2015

Totes les parelles volen que el dia del seu casament sigui únic i especial. Per agafar idees i conèixer les novetats del sector nupcial, tant en roba, complement, serveis d’estètica, fotògrafs o restaurants i càtering, aquest cap de setmana tenen una cita ineludible amb Exponuvis. La fira celebrarà la quarta edició amb voluntat de singularitzar-se respecte la resta de mostres nupcials i, per això, oferirà a les parelles la possibilitat de simular el seu casament en una capella típica de Las Vegas. Festa Music Grup, que és qui l’organitza, prepara l’espai firal de la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri perquè no hi falti cap detall. S’inaugurarà divendres a la tarda i es podrà visitar durant tot el cap de setmana.

Exponuvis ofereix la possibilitat d’organitzar un casament al complet. Tots els serveis que necessita una parella els trobaran a la fira nupcial, que s’inaugura aquest divendres a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella. Vestits de núvia, el sastre pel nuvi, la perruqueria, el fotògraf, l’agència que prepararà el viatge, la música, el restaurant que s’encarregarà del càtering o l’espai on se celebrarà la cerimònia. Són els expositors clàssics, els que mai fallen en una mostra del sector nupcial, però a la fira de l’Alt Maresme i la Selva es va una mica més enllà i permet contactar amb proveïdors de serveis que marquen estil en un casament. Com ara, el lloguer d’una food truck: caravanes i vehicles des d’on es serveix el menjar de l’aperitiu.

L’equip de Festa Music Grup ultima la preparació de la sala que donarà acollida a la seixantena d’empreses expositores i on hi haurà un espai temàtic d’estil americà. “Muntarem una zona temàtica sobre Las Vegas amb la col·laboració de Bacells Floristes, on les parelles que ens visitin podran simular el seu casament i fer-se fotos (…) Hi haurà un Elvis Presley, una rèplica de les capelles típiques, cotxes americans i fins i tot un Cadillac”, ha avançat Frank Cardó, gerent de Festa Music Grup i director d’Exponuvis.

Exponuvis estarà obert el cap de setmana d’11.00h a 21.00h, i tant dissabte com diumenge els visitants podran participar en les activitats complementàries que s’hi realitzaran: tallers de maquillatge i protocol o demostracions de perruqueria, entre d’altres. A més, repeteixen les desfilades de roba nupcial de dissabte (19.00h) i diumenge (20.00h) i, com a novetat, dissabte a la nit se’n farà una de llenceria. “Serà una desfilada de moda íntima i hi haurà un grup de versions d’Elvis que tocaran a l’escenari. Si bé el recinte estarà tancat, la sala amb columnes estarà oberta per a la gent que vulgui prendre una copa i passat una nit de dissabte diferent”, ha explicat Cardó.

Serà la Nit d’Exponuvis. L’any passat, la fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva va rebre prop de 5.000 visitants, una xifra que l’organització espera revalidar en la quarta edició. La iniciativa té el suport de l’Ajuntament de Calella i de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *