Sisena mort per coronavirus a l’Hospital de Calella

Ja són sis les persones que han mort a l’Hospital de Calella com a conseqüència de la COVID-19, segons confirma l’organisme sanitari en l’actualització diària dels casos als seus centres hospitalaris. Al Sant Jaume avui s’han registrat 7 nous positius i s’han donat 4 altes a pacients que han superat la malaltia després d’uns dies d’ingrés. Amb aquestes entrades i sortides, actualment hi ha 41 persones que estan sent ateses per coronavirus.

Demà divendres es faran els primers trasllats de pacients a l’Hotel Salut de Calella que s’ha habilitat a l’Oasis Park Splash, tal com ha avançat aquest migdia Ràdio Calella TV. L’establiment té capacitat per a 45 llits hospitalaris que es destinaran a l’atenció de pacients lleus de coronavirus. Tot i disposar de tres plantes, d’entrada només es posarà en funcionament la primera -15 llits-, la resta s’aniran obrint en funció de les necessitats. El seguiment assistencial dels pacients anirà a càrrec de professionals de l’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva: un professional de Medicina de Família, una infermera i una auxiliar d’infermeria. També s’hi desplaçarà personal administratiu per a la coordinació dels serveis.

75 sanitaris contagiats

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha comptabilitzat dos nous positius per coronavirus entre el personal sanitari dels diferents dispositius que gestiona, entre ells els hospitals de Calella i Blanes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *