Falta un mes per la Marató de TV3

marato-tv3-2014-720x340

A Calella la coordinadora participada per particulars, entitats i l’Ajuntament de Calella fa setmanes que treballa per tancar la programació d’actes solidaris amb la Marató de TV3, que no varia gaire respecte edicions anteriors.

Els primers actes seran la Marató de Country que es farà al Pavelló de la Muntanyeta el dijous 8 de desembre, i l’endemà divendres 9 de desembre el concert amb la millor música de tots els temps, a la Fàbrica Llobet-Guri.

El dia 11 de desembre hi haurà una trobada de cotxes. El dia 15 es fa una taula rodona amb doctos, pacients i familiars afectats d’Ictus, que serà un dels actes de sensibilització i divulgació sobre l’ictus i les altres malalties a què es dedica la Marató.

I no falta en la programació el sopar solidari a l’Hotel Santa Mònica, del qual n’ha parlat Un dels ciutadans que formen aquest equip solidari és Miquel Martí.

També es farà una caminada popular,  i tot el gruix d’actes del mateix diumenge 18 de desembre, que ha desgranat Miquel Martí

Els actes solidaris seguiran a la tarda. Calella per la Marató va recollir l’any passat 15.578 euros.

Aquí podeu escoltar el fragment de l’Info Migdia dedicat a la marató de TV3, ons ‘hi inclou l’entrevista sencera a Miquel Martí

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat