Festa de cap d’any a la Fàbrica Llobet-Guri

Fàbrica Llobet-Guri, Cap d'Any 2015

La megafesta de cap d’any prevista per aquest dijous a la Fàbrica Llobet Guri de Calella ha esgotat ja totes les entrades. Això si, se’n va fer una reserva per vendre a taquilla la mateixa nit del 31, i a partir de les 12,30h de la matinada; són 200 tiquets que seran pels que tinguin les cames més ràpides al preu de 25€.

Crepuscle Group i Event Pro-Music són les empreses calellenques organitzadores. El grup de comunicació Flaix, que té un gran nombre de seguidors, hi està també al darrera, la qual cosa garanteix l’èxit de la convocatòria.

“No volem abaixar el nivell de les festes que estem fent. Flaix és un reclam molt fort i per això tindrem dues hores de la festa dedicades a aquesta ràdio”, ha explicat Joan Sans, un dels promotors.

Projeccions 3D al ritme de la música més actual, un gran espectacle de llums i el bon fer dels DJ’S Miquel Fontova, Cristian i Jordi Alonso, han estat el reclam d’aquesta macrofesta que s’allargarà fins les 7h del matí.

“Estem fent un muntatge molt espectacular, amb molta il·luminació i decoració. Està tot preparat per passar-ho bé. Serà una festa molt entranyable i divertida”, ha garantit Sans.

Les portes de la fàbrica s’obriran sobre a 1/4 de 2h de la matinada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *